Verbouwingen

Professioneel verbouwen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het verbouwen van een ruimte? Gile heeft jarenlang ervaring met verbouwen. U kunt het zich zo gek nog niet bedenken en Gile heeft er ervaring mee. Het verbouwen van huizen, schuren, monumentale panden, kantoren of andere soorten ruimtes. Ook voor u realiseert Gile een verbouwing naar wens. Het verbouwbedrijf gaat professioneel te werk en denkt persoonlijk mee met uw unieke situatie. Geef gerust al uw wensen aan. Gile staat erom bekend een strakke afwerking te hebben, waarmee zij veel klanten blij maken. Wie weet bent u wel de volgende blije klant! Vraag vrijblijvend een offerte aan om inzicht te krijgen in de mogelijkheden en voordelige tarieven van Gile.


STAP 1

De eerste stap is het aangeven van uw wensen voor het verbouwen van de aangewezen locatie.

STAP 2

De tweede stap is het bespreken van de offerte en een planning maken om de gewenste verbouwing te realiseren.

STAP 3

De derde stap is het verbouwen, waarbij uw wens centraal staat en u vrij bent om bij te sturen.


Voor het verbouwen of renoveren van een woning of pand bent u bij Gile aan het juiste adres. Gile biedt een totaalpakket aan voor het verbouwen van de gewenste locatie. Waarschijnlijk gaan er vragen in uw hoofd rond, zoals:

  • Wat gaat de verbouwing mij kosten?
  • Hoe lang is Gile bezig met het verbouwen?
  • Hoe flexibel is Gile in de planning voor het verbouwen?

Dit zijn terechte vragen die u zichzelf stelt. Op de kosten kunnen wij u niet direct een antwoord geven, aangezien elke verbouwing uniek is. Het ligt aan het aantal handelingen, de grootte van het gebouw en de tijd en materialen die ervoor nodig zijn. Om een transparante samenwerking te bewerkstelligen, stelt Gile een duidelijke offerte op waarin alles duidelijk is. Vooraf vragen wij de klant om een zo compleet mogelijke situatieschets aan te leveren, zodat Gile een goede inschatting kan maken van de tijd en kosten die het verbouwen met zich mee brengen.

Gile gaat altijd voor een duidelijke planning. De tijd die afgesproken wordt met de klant om de verbouwing naar wens te realiseren, is dan ook gereserveerd voor uw persoonlijke situatie. Zo kan Gile effectief te werk gaan en ervoor zorgen dat u zo kort mogelijk met troep te maken krijgt. Tijdens het verbouwen loopt Gile wel eens tegen onverwachte punten aan, maar ook hier kan het verbouwbedrijf, met alle ervaring in huis, snel op anticiperen.

Onze sterkste punten

Waarom kies je voor Gile?

25 jaar + ervaring

Breed inzetbaar

Scherpe tarieven

Hoogwaardig materiaal

Singaporestraat 58

3047 BE, Rotterdam

Aangesloten bij 'Bedrijfschap Afbouw' 

Geregistreerd K.v.K. te Delft, nr. 27196844 

Erkend leerbedrijf


© copyright 2021 | Website gebouwd door online marketing bureau Fyndable.online