Schilderen

Professioneel schilderen

Nette schilders zijn hard nodig. Schilderen dient zowel voor binnen- als buitenshuis strak te gebeuren. Daarnaast dient schilderwerk ook onderhouden teworden. Heeft u interesse in het laten schilderen van uw ramen of juist de muren binnenin het huis? Gile heeft ervaring in alle vormen van schilderen. Om uw woning of kantoor te onderhouden, worden er om de paar jaar meerdere lagen aangebracht op het houtwerk of de muren. Dit kan Gile ook voor uw woning of kantoor realiseren. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van schilderen voor uw woning of kantoor? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan en u krijgt uw gewenste inzicht.


STAP 1

De eerste stap is de situatieschets bespreken samen met de klant. Hierbij draait het om het soort schilderwerk en de oppervlakte.

STAP 2

De tweede stap is het bespreken van de offerte en de planning. Samen met de klant wordt er gekeken naar de ideale planning voor uw situatie.

STAP 3

De derde stap is het schilderen, waarbij de wens van de klant centraal staat. U bent, indien gewenst, vrij om te controleren en aan te sturen.


Elke woning of kantoor heeft schilderwerk nodig. Schilderen is een breed begrip. Schilderen kan betrekking hebben op binnenshuis, zoals de muren van een woning of kantoor. Maar schilderen kan ook betrekking hebben op buitenshuis, waarbij het draait om de uitstraling van uw woning of kantoor van buitenaf. Wij kunnen ons voorstellen dat er vragen in u op komen die u graag beantwoordt wil hebben, zoals:

  • Wat gaat het schilderen mij kosten?
  • Hoe lang is Gile bezig met het schilderen van het buiten- of binnenwerk van uw woning of kantoor?
  • Hoe flexibel is Gile in de planning voor het schilderen van uw woning of kantoor?


Helaas kunnen wij u niet direct een kostenplaatje aanbieden, omdat elke situatie uniek is en een eigen benadering nodig heeft. Wel kunnen wij in de offerte zo concreet mogelijk aangeven wat het schilderen u gaat kosten. Dit hangt af van een aantal factoren, zoals: oppervlakte, soort verf, binnen- of buitenshuis en aantal werknemers die nodig zijn.

De tijdsperiode die nodig is voor het verven van uw woning of kantoor hangt ook af van de hiervoor benoemde factoren. Daarnaast dienen er meerdere lagen aangebracht te worden en kan het werk dus niet aan een stuk doorgaan. De schilders zullen dus op een later moment terug moeten komen. Gile is zeer flexibel in de planning en plant samen met u het ideale moment in om uw woning of kantoor te schilderen.

Onze sterkste punten

Waarom kies je voor Gile?

25 jaar + ervaring

Breed inzetbaar

Scherpe tarieven

Hoogwaardig materiaal

Singaporestraat 58

3047 BE, Rotterdam

Aangesloten bij ‘Bedrijfschap Afbouw’ 

Geregistreerd K.v.K. te Delft, nr. 27196844 

Erkend leerbedrijf


© copyright 2021 | Website gebouwd door online marketing bureau Fyndable.online