Stucen

Professioneel stucen

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het stucen van de muren of het plafond? Stucen is nodig voor de egale afwerking van een ruimte. Gile heeft jarenlang ervaring met het stucen van muren en plafonds. Bij Gile vindt u de beste stucadoor voor de muren of plafonds van uw ruimte. De stucadoors zorgen ervoor dat de muren worden afgewerkt op de door u gewenste manier. Gile maakt beschadigde muren weer als nieuw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het stucen van de muren of plafonds van uw woning of kantoor? Vraag gerust een offerte aan en informeer naar de mogelijkheden!


STAP 1

De eerste stap is het samen bespreken welke muren of plafonds weer als nieuw moeten worden gestuct.

STAP 2

De tweede stap is het bespreken van de op maat gemaakte offerte en het inplannen van de werkzaamheden voor uw muren of plafonds.

STAP 3

De derde stap is het stucen van de muren of plafonds, waarbij de klant vrij is om het werk te controleren en aan te sturen waar nodig.


Stucen is een traject van een aantal dagen, waarbij er meerdere lagen aangebracht worden op de muren of plafonds van uw woning of kantoor. Hierbij worden de muren en plafonds egaal afgewerkt, waardoor deze er weer als nieuw uit komen te zien. Wij kunnen ons voorstellen dat u een aantal onbeantwoorde vragen heeft bij het lezen van de informatie, zoals:

  • Wat gaat het stucen van de muren en plafonds mij kosten?
  • Hoe lang is Gile bezig met stucen van mijn woning of kantoor?
  • Hoe flexibel is Gile in de planning voor het stucen van de muren en plafonds?


De kosten voor het stucen van de muren en plafonds hangen af van de totale oppervlakte. Hoe lager uw plafond is, hoe goedkoper het stucen wordt. Hoe groter de woning of het kantoor is, hoe duurder het wordt. Daarbij is het belangrijk dat stucen altijd meerdere lagen nodig heeft. Tussen het aanbrengen van de lagen, moeten de lagen een paar dagen drogen. U moet er dus rekening mee houden dat het stucen niet aan een stuk door kan plaatsvinden. Er dient tijd tussen de lagen te zitten.

Gile is zeer flexibel in de planning voor het stucen van de muren of plafonds van uw woning of kantoor. Tijdens de gesprekken samen met de klant, plannen wij direct een datum in waarin de eerste laag wordt aangebracht. De tijdsperiode die het stucen in beslag gaat nemen hangt af van de oppervlakte, maar ook van de staat van de muren. Als de muren niet al te erg beschadigd zijn, dan gaat het werk vlotter. Binnenkort komen wij graag uw muren of plafonds stucen!

Onze sterkste punten

Waarom kies je voor Gile?

25 jaar + ervaring

Breed inzetbaar

Scherpe tarieven

Hoogwaardig materiaal

Singaporestraat 58

3047 BE, Rotterdam

Aangesloten bij ‘Bedrijfschap Afbouw’ 

Geregistreerd K.v.K. te Delft, nr. 27196844 

Erkend leerbedrijf


© copyright 2021 | Website gebouwd door online marketing bureau Fyndable.online