Badkamers

Professionele badkamers

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf voor het verbouwen of renoveren van uw badkamer? Gile heeft jarenlange ervaring in het aanleggen, verbouwen of renoveren van badkamers naar de wens van de klant. U bent zelf verantwoordelijk om de badkamer in te richten naar de gewenste stijl en aan te geven hoe u uw ideale badkamer voor ogen heeft. Hierbij gaat het om tegels, badmeubelen, stucen van muren, de aansluiting van water, een douchewand, ventilatie, etc. Indien u uw ideale badkamer heeft samengesteld, dan realiseert Gile dit voor u in de praktijk. Gile bespreekt graag met u al de opties, zodat u kunt genieten van uw droom badkamer. Hebben wij hiermee uw interesse gewekt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan, dan komen wij zo snel mogelijk met u in contact!


STAP 1

De eerste stap is het samenstellen van uw badkamer. Hierbij draait het om de materialen en meubelen die wij in uw badkamer gaan verwerken.

STAP 2

De tweede stap is het bespreken van de offerte en de planning. De badkamer wordt ingericht naar uw wens.

STAP 3

De derde stap is het realiseren van de ideale badkamer voor uw woning. Tijdens het proces bent u vrij om te controleren en bij te sturen.


Een badkamer verbouwen is niet zo maar wat. Daar komt een hoop bij kijken. Een badkamer bestaat uit verschillende onderdelen die mogelijk vervangen kunnen worden. Elke klantsituatie is uniek en vergt een eigen aanpak. Gile kan zich voorstellen dat u met veel onbeantwoorde vragen zit. Waarschijnlijk gaan er vragen rond in uw hoofd, zoals:

  • Wat gaat het verbouwen van een badkamer mij kosten?
  • Hoe lang is Gile bezig met het verbouwen van mijn badkamer?
  • Hoe flexibel is Gile in de planning voor het verbouwen van mijn badkamer?

Een badkamer verbouwen is nooit goedkoop, maar er zit zeker een verschil in de kosten van een grote of kleine verbouwing. Bij het aanvragen van de offerte krijgt u transparant inzicht in wat het verbouwen van uw badkamer mogelijk gaat kosten. Dan is het aan om u na te gaan of dit binnen het beoogde plaatje past. De kosten die Gile rekent voor het verbouwen van uw badkamer hangen ook af of u de badkamer geheel of gedeeltelijk wil verbouwen. U kunt bijvoorbeeld alleen het sanitair of bad laten verbouwen of juist kiezen voor het slopen of geheel verbouwen van de badkamer.


De tijd die het verbouwen in beslag neemt hangt af van de grootschalige of kleinschalige werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden. Het slopen van uw badkamer kan vaak al binnen één dag gebeuren. Gile werkt met een vastgestelde periode waarin zij de totale verbouwing op zich nemen. Zo wordt er samen met de klant een geschikte periode bepaald en gereserveerd om uw ideale badkamer te realiseren.

Onze sterkste punten

Waarom kies je voor Gile?

25 jaar + ervaring

Breed inzetbaar

Scherpe tarieven

Hoogwaardig materiaal

Singaporestraat 58

3047 BE, Rotterdam

Aangesloten bij ‘Bedrijfschap Afbouw’ 

Geregistreerd K.v.K. te Delft, nr. 27196844 

Erkend leerbedrijf


© copyright 2021 | Website gebouwd door online marketing bureau Fyndable.online